Kindertelefoon


EETSTOORNIS? VRAAG HET AAN ILSE EN SANNE

Ben jij wel eens onzeker of ontevreden over jezelf? Zijn eten, gewicht en je lichaam zaken die je bezighouden? Vind je het belangrijk wat anderen van jouw lichaam vinden? Ilse en Sanne hebben beiden een eetstoornis overwonnen (anorexia en boulimia) en zij willen graag met jullie in gesprek!

Ilse en Sanne van Stichting Eetstoornissen Eindhoven zullen op 24 augustus 2015 van 20:00-21:00 al jullie vragen beantwoorden op het forum van De Kindertelefoon.

Ilse en Sanne werken nu als ervaringsdeskundigen en zij begeleiden anderen die een eetstoornis hebben en hier iets aan willen veranderen. Zij gaan dan samen op zoek naar oplossingen voor de onderliggende problemen, zoals onzekerheid, onrust, eenzaamheid en angst om de controle te verliezen. Ook geven zij voorlichting op scholen.

Heb jij een vraag die je graag aan Ilse en Sanne zou willen stellen? Ga naar het forumtopic van de Kindertelefoon.

Er zijn twee manieren waarop je een vraag kan stellen:

1. Vóór 24 augustus als reactie op het topic. Je vraag wordt dan beantwoord tijdens het vragenuurtje en je kan het antwoord ook op een later moment nog teruglezen.
2. Op 24 augustus tussen 20:00-21:00. Je vraag wordt op dat moment beantwoord en je kan in gesprek gaan met Ilse en Sanne.