Verhaal van een medewerkster

Jeuj! Tijdens mijn vakantie periode is de Facebook pagina van Stichting Eetstoornissen Eindhoven online gegaan.

10 jaar geleden alweer(!) ben ik door deze stichting geweldig geholpen. De dag dat ik er naar toe ging voor hulp, kan ik me nog goed herinneren. Wat was ik bang. En wat was ik bij Stichting Eetstoornissen Eindhoven welkom. Met al mijn twijfels, angsten en onzekerheden.

Eenzaamheid werd verbondenheid.

Moeten werd mogen.

Angst werd liefde.

En onzekerheid…. Zit nog altijd op mijn schouder! Ik kan er alleen wel wat vaker om lachen 😉

Het werk wat deze stichting doet, is voor mij zo belangrijk, dat ik het graag met jullie wil delen.

Op maandagavond zet ik me in als vrijwilliger bij de stichting en ben trots en dankbaar voor het werk wat ik daar mag doen.🙏🏻💕

Ilse Jansen